Get Adobe Flash player

Boeketten

In onze winkel hebben we altijd een ruim assortiment aan boeketten staan waar u uit kunt kiezen. Uiteraard maken we ook graag een boeket die op uw specifieke wensen is afgestemd.

Abonnementen

Klanten kunnen gebruik maken van onze binderij Bloemweegen abonnementservice, bedrijven maar ook particulieren. Afhankelijk van uw abonnement (bv. iedere week of iedere maand) stellen wij een mooie bos bloemen of bloemstuk voor u samen en bezorgen deze bij u thuis of op kantoor met of zonder leen-vaas.

Workshops

Tevens verzorgen wij ook diverse workshops. Op deze avonden wordt een speciaal thema behandeld. Uiteraard is het mogelijk om voor iedere groep een passende workshop te verzorgen. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om een workshop op locatie te verzorgen

Bruidswerk

Uw trouwdag is uniek en dat mag terugkomen in de bloemen op die dag. Welke wens u ook heeft ten aanzien van de bloemen voor uw bruiloft, wij denken graag met u mee. Modern of klassiek, bruidsboeket, corsages, bloemstukken voor kerk of feestzaal, autoversieringen of tafeldecoraties, we kunnen het allemaal voor u verzorgen. Kom gerust vrijblijvend langs om foto's te bekijken van bruidsbloemwerk.

Grafwerk & Rouwarrangementen

Bloemen passen bij alle emoties. Ook bij een afscheid. Wij besteden veel zorg aan rouwwerk omdat we het zien als het laatste dat we voor iemand kunnen betekenen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien u het prettig vindt, komen wij daarvoor ook naar u thuis. Ook kunnen wij er een persoonlijk voorwerp in verwerken.